E-mailmarketing Expert Review

 

Bezig met e-mailmarketing en twijfel je over de effectiviteit van je huidige setup? Of wil je een kritische second opinion? Ik help je graag.

E-mailmarketing Expert Review

Ben je al een tijdje bezig met e-mailmarketing? En heb je dit zelf ingericht, of bijvoorbeeld door een bureau laten doen? Maar heb je jouw twijfels bij of je het op deze manier wel echt goed hebt staan? Of wil je een keer een kritische second opinion op jouw opzet? Dan kan ik je helpen.

Waarom zou je dit door mij laten doen?

Ik heb zo’n 14 jaar ervaring in het vak en al vele duizenden e-mailmarketingcampagnes gemaakt. Voor zowel grote als kleine bedrijven. Voor hoge aantallen of juist met kleine specifieke doelgroepen. Ik heb daarnaast ook bij veel bedrijven in de keuken van hun e-mailmarketing en marketing automation mogen kijken.

Bovendien heb ik in 2017 zelfs samen met mijn collega’s bij Wehkamp de Juryprijs én de Publieksprijs voor de ‘Beste e-mailcampagne 2017’ bij de DDMA Email Awards in ontvangst mogen nemen. Zeker wanneer je ook nog eens in Deployteq werkt kan ik een scherp en waardevol oordeel geven over jouw inrichting van e-mailmarketing en marketing automation.

Portretfoto Mark

Wat klanten zeggen:

Niek Stofbergen
Algemeen directeur
Kixx B.V.

Ik heb Mark leren kennen in mijn tijd bij Wehkamp. Mark is een gedreven en ervaren specialist op zijn vakgebied en heeft daarnaast ook een gezonde dosis humor.

Ik vind dat hij bij de top 10 E-mail/CRM specialisten in Nederland behoort en heb hem daarom na jaren weer benaderd voor een project bij Kixx.

Na een uitgebreide expert review waaruit diverse aanbevelingen kwamen heeft hij een groot deel hiervan vervolgens ook direct voor ons gerealiseerd in samenwerking met zijn compagnon die tevens tot dezelfde top 10 behoort.

Wat opgeleverd wordt is kwalitatief goed en altijd uitgebreid onderbouwd en toegelicht. Hier plukken wij bij Kixx nu al de vruchten van.

De communicatie verloopt laagdrempelig, snel en soepel (ook buiten kantoortijden) en is inhoudelijk altijd sterk.

Wil jij jouw E-mail/CRM activiteiten structureel naar een hoger niveau brengen? Dan kan ik Mark sterk aanbevelen om in te schakelen.

Mei 2024

Thomas van den Berg
E-Commerce Manager
Veneta

Mark heeft ons uitstekend geholpen met een expert review. Het is fijn om met hem samen te werken. Hij werkt secuur en komt afspraken na. Zijn kennis van het kanaal is overduidelijk en dat zagen we terug in zijn adviezen. Uiteindelijk hebben we veel bruikbare tips van hem mogen ontvangen, waarvoor dank!

Juli 2023

Brend van der Horst
Marketeer
Futurumshop

Mark is een expert op het gebied van e-mailmarketing. Vraagstukken pakt Mark altijd gestructureerd aan. Hij is erg precies, zoekt altijd naar de meest efficiënte oplossing en houdt daarbij ook het grotere geheel goed in de gaten. De kans is dan ook groot dat als je een vraag hebt over onderwerp X, je naast een oplossing voor dat probleem direct een aantal ideeën ontvangt voor onderwerp Y.

April 2023

Wat krijg je?

We plannen eerst een gesprek in waarbij we jouw precieze vraagstuk of twijfels bespreken.

Daarna geef je mij ‘de sleutels tot jouw huis’. Ik ga rondneuzen in de opzet van je campagnes en je e-mails zelf. Ik pas uiteraard niets aan maar noteer alles dat me opvalt. Zowel positief als negatief.

Al die bevindingen verwerk ik in een mooi rapport dat jij opgestuurd krijgt. Eventueel kunnen we daar nog een begeleidend gesprek bij plannen om een en ander verder te kunnen toelichten.

Het rapport biedt jou concrete handvatten en verbeterpunten op basis van mijn mening en ervaring, die je direct mee kan nemen in je eigen werk of kunt doorzetten naar het bureau waarmee je samenwerkt.

Wat kost het?

Dit is maatwerk dus het is lastig om vooraf te zeggen wat het precies gaat kosten. Afhankelijk van de precieze omvang van je vraag of opdracht bepaal ik het aantal uur dat ik daarvoor nodig heb en dat neem ik op in mijn offerte aan jou.

  • Tarief (in Deployteq): € 99,- exclusief btw per uur.
  • Tarief (in andere tooling): € 120,- exclusief btw per uur.

Algemene voorwaarden zijn van toepassing (deze ontvang je ook bij de offerte).

Neem vrijblijvend contact op

Mijn agenda is best druk. Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan even contact met mij op via een van deze mogelijkheden.

Vraag meer informatie over een Expert Review aan:

    Ik ga altijd zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Meer informatie vind je in mijn privacyverklaring.