Sparringsessie

 

Omdat je soms een frisse blik van buiten nodig hebt. Of gebruik wil maken van de kennis en ervaring van iemand die al 14 jaar in het vak zit.

Sparringsessie

Een sparringsessie kan zo maar eens de oplossing voor je zijn. Krijg jij ook maar niet het gewenste resultaat met je e-mailmarketingcampagne? Twijfel je wat de beste aanpak is voor dat nieuwe plan? Of vind je de techniek echt een enorm gedoe en weet je niet waar je moet beginnen? Dan kan ik je helpen.

Waarom sparren met mij?

Met 14 jaar aan specialistische ervaring in e-mailmarketing heb ik vast ook iets gezien of gemaakt dat een oplossing kan zijn voor jouw vraagstuk. Met ervaringen in allerlei sectoren heb ik veel kennis waar ik uit kan putten. Zo werkte ik zowel aan de bureau- als aan de klantzijde. Voor kleine bedrijven maar ook voor absolute topmerken als Wehkamp en Centraal Beheer. B2B en B2C.

Als je een specifieke technische vraag hebt kan ik je ook nagenoeg zeker helpen als je werkt (of wil gaan werken) met Deployteq. Daar werk ik al ongeveer mijn hele carrière mee.

Ik kijk altijd naar het grotere geheel maar heb ook veel aandacht voor details. Of je nou hulp zoekt in de marketingkant of de technische kant van e-mailmarketing, ik weet de weg. Je mag van mij verwachten dat ik kritisch en eerlijk ben, maar ook gedreven om het best mogelijke resultaat te bereiken.

Foto van mijn deelname aan een paneldiscussie met niemand minder dan Kath Pay en Adeola Sole op de Email Insider Summit Europe 2018 in Barcelona.

Wat klanten zeggen:

Brend van der Horst
Marketeer
Futurumshop

Mark is een expert op het gebied van e-mailmarketing. Vraagstukken pakt Mark altijd gestructureerd aan. Hij is erg precies, zoekt altijd naar de meest efficiënte oplossing en houdt daarbij ook het grotere geheel goed in de gaten. De kans is dan ook groot dat als je een vraag hebt over onderwerp X, je naast een oplossing voor dat probleem direct een aantal ideeën ontvangt voor onderwerp Y.

April 2023

Wat krijg je?

We plannen een afspraak in. Dat is in principe online in een videoconferentie, maar andere opties zijn bespreekbaar.

In een sessie van 1 uur bespreken we jouw probleem of struikelblok en heb je alle mogelijkheid om gebruik te maken van mijn kennis en ervaring. Ideaal om eens een frisse blik op jouw vraagstuk te werpen, of die van iemand met veel ervaring.

Met die input kan jij weer aan de slag. En mocht het gewenst zijn om langer over dit onderwerp door te gaan plannen we gewoon een vervolg.

Wat kost het?

Duur: 1 uur
Locatie: Videoconferentie
Kosten: € 99,- Nu € 75,- excl. btw
Algemene voorwaarden zijn van toepassing (deze ontvang je ook bij de offerte).

Neem vrijblijvend contact op

Mijn agenda is best druk. Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan even contact met mij op via een van deze mogelijkheden.

Vraag meteen je sparringsessie aan:

    Ik ga altijd zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Meer informatie vind je in mijn privacyverklaring.