Mark Kruisman

Even netjes voorstellen

Hallo! Ik ben Mark.
Leuk om kennis te maken!
Wie ben jij?

Over mezelf

Hallo, ik ben Mark. Geboren in 1985 in Zevenaar, getrouwd met een geweldige vrouw en vader van twee prachtige kinderen. Ik mag graag (Engels) voetbal en Formule 1 kijken of met vrienden een lekker (speciaal)biertje drinken. Maar mijn grootste hobby is toch wel mijn werk in e-mailmarketing en marketing automation

Ik heb altijd al een fascinatie gehad met internet en alles wat online is. Zo bouwde ik in de brugklas al mijn eerste websites. Daar ben ik steeds verder mee gegaan en uiteindelijk nadat ik mijn opleiding Communication & Multimedia Design heb afgerond aan de HAN in Arnhem ben ik ook professioneel ‘online’ aan de slag gegaan. Vanaf mijn eerste baan ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in e-mailmarketing en later ook in marketing automation.

Mijn carrière tot nu toe

In mijn carrière heb ik bij geweldige bedrijven mogen werken. Van bijvoorbeeld Wehkamp tot Centraal Beheer, waar ik nog steeds werk. Zo heb ik in veel verschillende situaties mezelf kunnen bewijzen. Van B2B tot B2C. Binnen grote en kleine bedrijven. Van de supersnelle e-commerce omgeving tot complexere grote corporates. Overal heb ik goede resultaten weten te behalen en met de beste mensen in hun vakgebied mogen werken. Mijn persoonlijke hoogtepunt op werkgebied was toch wel het winnen van de Publieksprijs én Juryprijs bij de DDMA Email Awards in 2017, met het E-mailteam van Wehkamp.

Winnaars DDMA Email Awards 2017

Waarom deze onderneming?

Ik ben in 2022 naast mijn baan bij Centraal Beheer ook voor mijzelf begonnen. Zeker niet omdat ik het daar niet meer leuk vind. Integendeel. Maar ‘verandering van spijs doet eten‘.

Ik merkte dat ik vaak in mijn vrije tijd toch nog een oplossing zat te bedenken voor een vraagstuk waar we tegenaan waren gelopen. Of een nieuw stukje programmeercode nog wat te verbeteren. Niet omdat dat moet. Maar omdat mijn werk ook oprecht mijn hobby is. Ik vind het heerlijk om hiermee aan de slag te zijn en elke dag te leren, mezelf uit te dagen en beter te worden.

Op een gegeven moment was ik samen met een collega van mij te gast als spreker op een evenement. Wij vertelden het publiek hoe wij op geheel eigen wijze onze vraagstukken en optimalisaties hadden aangepakt binnen onze e-mailmarketing software. Daarop zijn veel leuke reacties gekomen en heb ik een heleboel mensen over hun uitdagingen mogen spreken. Ik kreeg daar enorm veel energie van. En toen dacht ik: “Wat als ik nou naast mijn werk ook voor mezelf begin? Zodat ik al deze mensen óók kan helpen. Dan kan ik mijn hobby uitvoeren, terwijl ik er nog meer mensen mee kan helpen en er ook nog wat aan overhoud.” 

En zo geschiedde. Want mijn eigen onderneming en de website die je nu bekijkt zijn de eerste stappen in die richting die ik heb genomen.

Zo zit ik in de wedstrijd

Ik doe dit náást mijn baan

Gezin, familie en vrienden, baan, onderneming. Dat is de prioriteit in mijn leven. Als jij iemand zoekt die 40 uur per week beschikbaar is, of elke week een dag op locatie moet zijn: zoek vooral verder. Misschien ken ik wel iemand die je kan helpen, maar ik ben het niet.

Ik werk in de vrije tijd die ik naast mijn baan heb aan deze onderneming. Dus als wij samenwerken, kies ik om tijd met en voor jou te spenderen die ik daarmee dan dus niet met mijn gezin, vrienden of familie besteedt. Zou jij voor een saaie opdracht of slechte beloning jouw vrije tijd opofferen? Nee hè? Dat dacht ik al. Onze samenwerking moet dus wel voor beide partijen de moeite waard zijn.

Geld is niet mijn primaire drijfveer

Ik ben deze onderneming gestart omdat ik dit werk écht heel erg leuk vind om te doen. Niet voor het grote geld. OK, als je van je grote geld af moet, geef ik je graag mijn IBAN. Mag zeker. Maar dat is niet mijn primaire drijfveer. Omdat ik dit naast mijn baan doe, kan ik zonder de inkomsten uit mijn onderneming ook prima mijn rekeningen betalen. Heb ik jou dus niet voor nodig. Klinkt hard. Is wel waar. Maar daar zou ik als ik jou was blij mee zijn. Want als wij gaan samenwerken heb je dus ook nog eens een intrinsiek gemotiveerde professional te pakken.

Ik geef je geen vis, ik geef je een hengel

Als ik iets voor je ga maken doe ik het liefste projecten die ik in mijn eigen tijd van A naar B kan brengen. Bijvoorbeeld een te ontwikkelen campagne, strategie of object, inrichting van een omgeving of een uit te voeren expert review. En zodra we bij B zijn, draag ik het graag terug over aan jou of jouw mensen. Ik maak mezelf graag ook weer overbodig. Dat is fijn voor mij want dan kan ik door. En fijn voor jou want jij bent niet voor eeuwig afhankelijk van mij, zoals vaak via bureaus het geval is. No strings attached.

Ik ben mezelf

Ik heb ben ambitieus en graag succesvol. In it to win it. Ik heb er veel voor over om mijn doelen te bereiken. Ik heb een grote overtuigingskracht en kan een boodschap goed overbrengen. Inefficiëntie kost mij veel energie. Als dat terecht is ga ik een conflict zeker niet uit de weg. Ik kan daardoor heel direct overkomen. Maar dan weet je precies wat je aan me hebt. En ik laat me niet zomaar van de wijs brengen als ik ergens in geloof of een beslissing heb genomen. Mijn lat leg ik heel hoog. Ik vind het fijn om een compliment te krijgen. In een samenwerking ga ik ervan uit dat jij ook je verantwoordelijkheden neemt waar nodig. Mijn grenzen kan ik prima aangeven. Ik kan goed het geheel overzien.

Als je hier bent aangekomen en nog steeds niet bent afgehaakt, kan het maar zo zijn dat wij samen gave dingen kunnen gaan doen. Neem dan zeker even contact met me op. 

 

Genoeg over mij.
Ik ben ook benieuwd wie jij bent!
Stuur me nu meteen een bericht.

    Ik ga altijd zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Meer informatie vind je in mijn privacyverklaring.