Referenties

 

Ik kan je natuurlijk vertellen dat ik mijn werk goed doe. Sterker vind ik het  als mijn klanten hun ervaringen met werken met mij met je delen.

Bert-Jan van Schaik
Afdelingshoofd Poli Reumatologie
Sint Maartenskliniek

Afgelopen april heeft Mark bij ons een presentatie gegeven voor een groep operationeel leidinggevenden. Doel van de bijeenkomst was inspireren en enthousiasmeren om te werken met, en vanuit de klantbeleving.

Patiënten weten en eisen steeds meer van ons als organisatie. Toch is de zorg hier nog niet altijd voldoende op ingericht. Mark heeft ons op een zeer aanstekelijke manier mee genomen door verschillende ontwikkelingen op het gebied van klantbeleving, zowel binnen en buiten de zorgsector.

De ervaringen en kennis die Mark op een hele fijne manier weet over te brengen maakt dat de sessie als zeer boeiend en inspirerend is ervaren! Zeker een aanrader.

Mark Kruisman

Enthousiast geworden?

Ik in elk geval wel! Dit soort complimenten maakt mijn werk zo mooi. Misschien kan ik jou ook wel helpen met je wensen of vraagstukken. Ik denk graag met je mee vanuit mijn kennis en ervaring. Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?