Referenties

 

Ik kan je natuurlijk vertellen dat ik mijn werk goed doe. Sterker vind ik het  als mijn klanten hun ervaringen met werken met mij met je delen.

Niek Stofbergen
Algemeen directeur
Kixx B.V.

Ik heb Mark leren kennen in mijn tijd bij Wehkamp. Mark is een gedreven en ervaren specialist op zijn vakgebied en heeft daarnaast ook een gezonde dosis humor.

Ik vind dat hij bij de top 10 E-mail/CRM specialisten in Nederland behoort en heb hem daarom na jaren weer benaderd voor een project bij Kixx.

Na een uitgebreide expert review waaruit diverse aanbevelingen kwamen heeft hij een groot deel hiervan vervolgens ook direct voor ons gerealiseerd in samenwerking met zijn compagnon die tevens tot dezelfde top 10 behoort.

Wat opgeleverd wordt is kwalitatief goed en altijd uitgebreid onderbouwd en toegelicht. Hier plukken wij bij Kixx nu al de vruchten van.

De communicatie verloopt laagdrempelig, snel en soepel (ook buiten kantoortijden) en is inhoudelijk altijd sterk.

Wil jij jouw E-mail/CRM activiteiten structureel naar een hoger niveau brengen? Dan kan ik Mark sterk aanbevelen om in te schakelen.

Mei 2024

Willeke Stam
Marketingstrateeg & mede-eigenaar
LeadLogic

Mark heeft aan ons team van ruim dertig digital marketeers een toffe presentatie gegeven over e-mailmarketing en marketing automation. Zijn verhaal was krachtig, vol voorbeelden en hier en daar een vleugje humor.

Tof dat je ons hebt meegenomen in jouw ervaringen Mark!

September 2023

Thomas van den Berg
E-Commerce Manager
Veneta

Mark heeft ons uitstekend geholpen met een expert review. Het is fijn om met hem samen te werken. Hij werkt secuur en komt afspraken na. Zijn kennis van het kanaal is overduidelijk en dat zagen we terug in zijn adviezen. Uiteindelijk hebben we veel bruikbare tips van hem mogen ontvangen, waarvoor dank!

Juli 2023

Brend van der Horst
Marketeer
Futurumshop

Mark is een expert op het gebied van e-mailmarketing. Vraagstukken pakt Mark altijd gestructureerd aan. Hij is erg precies, zoekt altijd naar de meest efficiënte oplossing en houdt daarbij ook het grotere geheel goed in de gaten. De kans is dan ook groot dat als je een vraag hebt over onderwerp X, je naast een oplossing voor dat probleem direct een aantal ideeën ontvangt voor onderwerp Y.

April 2023

Maud Tabor
Brand Manager
Uitzendbureau Timing

Eén keer in de 2 à 3 maanden organiseren wij (Team Marketing & Communicatie) een inspiratieochtend. Dit keer was ik zelf aan de beurt om te organiseren.

Ik heb Mark gevraagd en hij reageerde meteen enthousiast en wist al een onderwerp. We hebben nog een online meeting gehad om het e.e.a. door te spreken. En afgelopen donderdag, 26 januari 2023, was het zover: Mark kwam bij ons langs op het hoofdkantoor.

Het was een erg interessante presentatie over hoe je grip kan krijgen op klanttevredenheid. Wij zullen de inzichten en de kennis van Mark zeker meenemen in ons werk. Nogmaals bedankt voor de inspiratiesessie!

Januari 2023

Maartje van Dijck
Trainee Digital Marketing
Flowmundo Digital Talent

Wat een leuke interactieve masterclass. Daarnaast is de presentatie die je erbij geeft boeiend maar ook grappig!

Je weet waar je over vertelt en alles komt op een hele natuurlijke manier over. Kortom, bedankt 🙂

Januari 2023

Iris van Nispen tot Pannerden
Trainee Digital Marketing
Flowmundo Digital Talent

Super interessante masterclasses. Mark weet op een boeiende en verdiepende manier de ins & outs van e-mailmarketing te vertellen. De lessen waren afwisselend en inspirerend.

Ik vond het een van de leukste lessen die we tot nu toe hebben gehad! Hartelijk dank.

Januari 2023

Bert-Jan van Schaik
Afdelingshoofd Poli Reumatologie
Sint Maartenskliniek

Afgelopen april heeft Mark bij ons een presentatie gegeven voor een groep operationeel leidinggevenden. Doel van de bijeenkomst was inspireren en enthousiasmeren om te werken met, en vanuit de klantbeleving.

Patiënten weten en eisen steeds meer van ons als organisatie. Toch is de zorg hier nog niet altijd voldoende op ingericht. Mark heeft ons op een zeer aanstekelijke manier mee genomen door verschillende ontwikkelingen op het gebied van klantbeleving, zowel binnen en buiten de zorgsector.

De ervaringen en kennis die Mark op een hele fijne manier weet over te brengen maakt dat de sessie als zeer boeiend en inspirerend is ervaren! Zeker een aanrader.

April 2022

Mark Kruisman

Enthousiast geworden?

Ik in elk geval wel! Dit soort complimenten maakt mijn werk zo mooi. Misschien kan ik jou ook wel helpen met je wensen of vraagstukken. Ik denk graag met je mee vanuit mijn kennis en ervaring. Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?