Diensten

 

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Hier vind je een overzicht.

Staat wat jij zoekt er niet tussen? Neem contact op voor een maatwerkoplossing.

Kennismakingsgesprek en verkenning

Voordat we überhaupt gaan praten over opdrachten, overeenkomsten en andere zaken vind ik het fijn om even kennis te maken. Wie ben jij? Wat is je uitdaging of vraagstuk? Waarom ben je bij mij uitgekomen? Wat verwacht je van mij? En wellicht vind je het zelf ook fijn om te weten met wie je te maken hebt. Dit gesprek vindt online of telefonisch plaats.

Gratis

Sparringsessie

Een sparringsessie kan zo maar eens de oplossing voor je zijn. Krijg jij ook maar niet het gewenste resultaat met je e-mailmarketingcampagne? Twijfel je wat de beste aanpak is voor dat nieuwe plan? Of vind je de techniek echt een enorm gedoe en weet je niet waar je moet beginnen? Dan kan ik je helpen.

E-mailmarketing service

Heb jij een gaaf idee voor een e-mailcampagne? Maar ben je niet thuis in het e-mailprogramma waarmee je werkt? Of heb je geen kaas gegeten van html of de programmeertaal in je e-mailprogramma? Of heb je er simpelweg geen tijd voor omdat je veel ander werk hebt liggen? En wil je dat het gedaan wordt door iemand met veel ervaring zodat jij er niet zelf te veel tijd aan kwijt bent? Dan kan ik je helpen. In het bijzonder wanneer je Deployteq gebruikt of wil gaan gebruiken.

E-mailmarketing Expert Review

Ben je al een tijdje bezig met e-mailmarketing? En heb je dit zelf ingericht, of bijvoorbeeld door een bureau laten doen? Maar heb je jouw twijfels bij of je het op deze manier wel echt goed hebt staan? Of wil je een keer een kritische second opinion op jouw opzet? Dan kan ik je helpen.

Spreker op jouw evenement

Dus jij gaat een evenement organiseren? En je zoekt een toffe spreker op het gebied van e-mailmarketing? Of een ander daaraan grenzend onderwerp? Dan kan ik je helpen.

Workshop of training op maat

Wil jij als bedrijf aan de slag met e-mailmarketing? Of ben je al even bezig maar wil je echt een volgende stap kunnen zetten? Maar heb je de benodigde kennis daarvoor niet in huis? Dan kan ik je daarmee helpen.

Je bent bij mij aan het goede adres als…

... je stappen wil maken met e-mailmarketing en marketing automation

Of je nou net begint met e-mailmarketing en marketing automation, of al wat verder bent. Met mijn kennis en ervaring kan ik jou je eerste of volgende stap laten zetten. Zeker wanneer je Deployteq gebruikt, of wil gaan gebruiken.

... je vastloopt op ingewikkelde vraagstukken en met iemand wil sparren op de inhoud

Je kent het vast wel. Een gave campagne bedacht, maar hoe pak je dat nou het beste aan? Welke stappen moet je nemen? Welke data heb je nodig? Ik denk graag met je mee.

... je iemand met kennis van zaken zoekt voor een presentatie of training

In mijn carrière heb ik al zoveel gave campagnes mogen maken en bij de mooiste bedrijven mogen werken. Zelfs prijzen mogen winnen. Ik deel al mijn ervaringen graag met jou en jouw gezelschap, team of publiek.

... je iemand zoekt die de opzet, implementatie of optimalisatie vóór jou kan doen

Wil je met e-mailmarketing of marketing automation aan de slag? Maar heb je er eigenlijk helemaal geen kaas van gegeten? Ik kan het werk ook vóór je doen. En als je nog helemaal geen e-mailmarketingprogramma hebt, regel ik dat ook nog voor je.

Je kan beter iemand anders zoeken als…

... je mij 40 uur per week wil inhuren

Belangrijk stukje verwachtingsmanagement. Ik werk voor mezelf naast mijn baan bij het mooie Centraal Beheer. Ik ben ook vader van twee jonge kinderen. Oh, en ik heb ook nog een sociaal leven. De opdrachten die ik voor mijzelf aanneem zijn mijn favoriete hobby, om mijzelf verder te ontwikkelen en om aan die hobby iets extra’s over te houden. Er is een boel mogelijk, zeker flexibel en in goed overleg.

... je altijd en overal haast mee hebt

Zeker in het land van e-mail en automation is een klein foutje zo gemaakt. En kunnen de gevolgen groot zijn. In mijn carrière heb ik mij ook met vallen en opstaan ontwikkeld. Ik doe mijn werk graag goed. Dat is uiteindelijk ook beter voor jou. Bovendien: “Jagen doen we in het bos”.

... je een directe concurrent van Centraal Beheer bent

Naast mijn eigen freelance opdrachten heb ik een fijne baan bij Centraal Beheer. Hoewel zij als werkgever mij alle ruimte geven voor deze eigen onderneming zou ik me uiterst ongemakkelijk voelen om ze dan als dank in de wielen te rijden.

Wat klanten zeggen

Niek Stofbergen
Kixx B.V.

“Ik vind dat hij bij de top 10 E-mail/CRM specialisten in Nederland behoort (…) Wat opgeleverd wordt is kwalitatief goed en altijd uitgebreid onderbouwd en toegelicht. Hier plukken wij bij Kixx nu al de vruchten van.”

Lees de hele review →

Thomas van den Berg
Veneta

“Mark heeft ons uitstekend geholpen met een expert review. (…) Zijn kennis van het kanaal is overduidelijk en dat zagen we terug in zijn adviezen. Uiteindelijk hebben we veel bruikbare tips van hem mogen ontvangen, waarvoor dank!

Lees de hele review →

Brend van der Horst
Futurumshop

“Mark is een expert op het gebied van e-mailmarketing. Vraagstukken pakt Mark altijd gestructureerd aan. (…) De kans is dan ook groot dat als je een vraag hebt over onderwerp X, je naast een oplossing voor dat probleem direct een aantal ideeën ontvangt voor onderwerp Y.

Lees de hele review →

Meer weten?
Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.

    Ik ga altijd zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Meer informatie vind je in mijn privacyverklaring.