Diensten

 

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Hier vind je een overzicht.

Staat wat jij zoekt er niet tussen? Neem contact op voor een maatwerkoplossing.

Kennismakingsgesprek en verkenning

Voordat we überhaupt gaan praten over opdrachten, overeenkomsten en andere zaken vind ik het fijn om even kennis te maken. Wie ben jij? Wat is je uitdaging of vraagstuk? Waarom ben je bij mij uitgekomen? Wat verwacht je van mij? En wellicht vind je het zelf ook fijn om te weten met wie je te maken hebt. Dit gesprek vindt online of telefonisch plaats.

Sparringsessie

Heb je een specifieke vraag of een probleem dat je maar niet opgelost krijgt? En wil je daar eens over sparren met iemand die inhoudelijk met je mee kan denken? In deze sessie van 1 uur kijk ik samen met jou naar jouw vraagstuk en probeer ik voor jou een oplossing te bedenken. Ideaal om gewoon eens een frisse blik van iemand van buiten je organisatie te krijgen. Op je idee, je campagne of je strategie. Op basis van dit gesprek kun je zelf verdergaan, of besluiten mij een voorstel te laten maken om je ook met de volgende stappen te helpen. Deze afspraak vindt in principe online plaats.

Uitbesteding, ondersteuning en ontwikkeling

Heb je een tof idee opgedaan tijdens een van mijn sessies of uit een van mijn rapporten? Of heb je een andere gave campagne ergens gezien? Misschien wil je überhaupt je eerste stappen gaan zetten met e-mailmarketing en marketing automation? Maar heb je geen idee hoe je dit moet maken of waar je moet beginnen? Ik kan dit ook voor je doen. We bepalen samen vooraf wát ik voor je maak. Ik schrijf vervolgens de uren die ik gebruik om dit te realiseren.

Strippenkaart

Nee. Niet om af te stempelen als je met de bus gaat. Maar wel datzelfde principe. Weet je niet exact wanneer je mijn hulp nodig gaat hebben? En hoeveel hulp je dan nodig hebt? Je kunt ook een strippenkaart nemen. Dan weet je zeker dat je mijn hulp kunt inzetten bij uitbesteding, ondersteuning en ontwikkeling. Maar hoef je niet al precies te weten wanneer. We stemmen dan samen af wat mogelijk is op het moment dat je jouw strippen in wil zetten.

E-mailmarketing Audit

Voor de audit plannen we eerst een intake. Daarin neem ik samen met jou of een collega van jou al je lopende zaken v.w.b. e-mailmarketing door. Daarbij kun je denken aan je doelstellingen, metrics, deliverability, e-mailkalender, automatische campagnes, templates, datagebruik, testproces en rapportage. Op basis van mijn kennis en ervaring kijk ik naar de mogelijke verbeterpunten en optimalisaties. Al deze bevindingen schrijf ik in een rapport. Hierbij zit na oplevering ook een uur consultancy in de prijs waarin we eventuele onduidelijkheden uit het rapport nog verder toelichten of uitdiepen.

E-mail & Automation strategie

Kom je niet verder met het schrijven van je strategie? Laat mij dat voor je doen. Ik maak voor jou een e-mailmarketing en marketing automation strategie die past bij jouw wensen en doelstellingen. Hierbij zit na oplevering ook een uur consultancy in de prijs waarin we eventuele onduidelijkheden uit de strategie nog verder toelichten of uitdiepen.

Spreker op jouw evenement

Ik vind het heerlijk om geïnteresseerden, vakgenoten (ervaren of helemaal nieuw) mee te nemen in mijn kijk op en ervaring met e-mailmarketing en marketing automation. Ik heb al op diverse evenementen gesproken en veel gastcolleges mogen geven. Ben jij op zoek naar een spreker over e-mailmarketing, marketing automation of daaraan verwante onderwerpen voor jouw evenement? Zoek niet verder. Neem contact met me op en we kijken op basis van je wensen, de beoogde setting en (omvang van de) doelgroep, de locatie en de datum of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Workshop of training

E-mailmarketing en marketing automation bestaan uit veel verschillende aspecten. Op basis van mijn kennis en ervaring kan ik voor jou en je team, groep of publiek een workshop op maat verzorgen waarbij je up-to-speed wordt gebracht met het gewenste aspect. 

Interim klussen

Heb je in jouw team te maken met een vacature die (nog) niet is opgevuld of bijvoorbeeld een zwangerschapsverlof en zoek je iemand die in dit gat kan springen? Het is voor mij – omdat ik dit naast mijn fulltime baan bij Centraal Beheer doe – op dit moment niet mogelijk om als interimmer fulltime bij te springen in jouw team. Als dat is wat je zoekt kan ik je misschien wél koppelen aan iemand uit mijn netwerk die dit voor je kan doen. Wil je met mij samenwerken op een flexibele manier? En is het geen probleem dat het werk dan veelal niet tijdens reguliere kantooruren door mij gedaan wordt?  Neem dan zeker alsnog contact met me op. Dan verzinnen we samen een oplossing die voor beide partijen werkt.

Je bent bij mij aan het goede adres als…

... je stappen wil maken met e-mailmarketing en marketing automation

Of je nou net begint met e-mailmarketing en marketing automation, of al wat verder bent. Met mijn kennis en ervaring kan ik jou je eerste of volgende stap laten zetten.

... je vastloopt op ingewikkelde vraagstukken en met iemand wil sparren op de inhoud

Je kent het vast wel. Een gave campagne bedacht, maar hoe pak je dat nou het beste aan? Welke stappen moet je nemen? Welke data heb je nodig? Ik denk graag met je mee.

... je iemand met kennis van zaken zoekt voor een presentatie of training

In mijn carrière heb ik al zoveel gave campagnes mogen maken en bij de mooiste bedrijven mogen werken. Zelfs prijzen mogen winnen. Ik deel al mijn ervaringen graag met jou en jouw gezelschap, team of publiek.

... je iemand zoekt die de opzet, implementatie of optimalisatie vóór jou kan doen

Wil je met e-mailmarketing of marketing automation aan de slag? Maar heb je er eigenlijk helemaal geen kaas van gegeten? Ik kan het werk ook vóór je doen. En als je nog helemaal geen e-mailmarketingprogramma hebt, regel ik dat ook nog voor je.

Je kan beter iemand anders zoeken als…

... je mij 40 uur per week wil inhuren

Belangrijk stukje verwachtingsmanagement. Ik werk voor mezelf naast mijn baan bij het mooie Centraal Beheer. Ik ben ook vader van twee jonge kinderen. Oh, en ik heb ook nog een sociaal leven. De opdrachten die ik voor mijzelf aanneem zijn mijn favoriete hobby, om mijzelf verder te ontwikkelen en om aan die hobby iets extra’s over te houden. Er is een boel mogelijk, zeker flexibel en in goed overleg.

... je altijd en overal haast mee hebt

Zeker in het land van e-mail en automation is een klein foutje zo gemaakt. En kunnen de gevolgen groot zijn. In mijn carrière heb ik mij ook met vallen en opstaan ontwikkeld. Ik doe mijn werk graag goed. Dat is uiteindelijk ook beter voor jou. Bovendien: “Jagen doen we in het bos”.

... je een directe concurrent van Centraal Beheer bent

Naast mijn eigen freelance opdrachten heb ik een fijne baan bij Centraal Beheer. Hoewel zij als werkgever mij alle ruimte geven voor deze eigen onderneming zou ik me uiterst ongemakkelijk voelen om ze dan als dank in de wielen te rijden.

Wat klanten zeggen

Thomas van den Berg
Veneta

“Mark heeft ons uitstekend geholpen met een expert review. Het is fijn om met hem samen te werken. (…) Zijn kennis van het kanaal is overduidelijk en dat zagen we terug in zijn adviezen.”

Lees de hele review →

Brend van der Horst
Futurumshop

“Mark is een expert op het gebied van e-mailmarketing (..) Hij is erg precies, zoekt altijd naar de meest efficiënte oplossing en houdt daarbij ook het grotere geheel goed in de gaten. “

Lees de hele review →

Maud Tabor
Uitzendbureau Timing

“Het was een erg interessante presentatie. Wij zullen de inzichten en de kennis van Mark zeker meenemen in ons werk.”

 

Lees de hele review →

Vraag nu je offerte aan:

    Voor welke diensten wil je een offerte aanvragen? (Meerdere keuzes mogelijk)
    Kennismaking en verkenningSparringsessieUitbesteding, ondersteuning en ontwikkelingStrippenkaartE-mailmarketing AuditE-mail & Automation strategieSpreker op jouw evenementWorkshop of trainingInterim klussen

    Ik ga altijd zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Meer informatie vind je in mijn privacyverklaring.