Spreker op jouw evenement

 

Als spreker met expertise in e-mailmarketing breng ik inspiratie, energie en humor, afgewisseld met een kritische mening en eigen ervaringen.

Spreker op jouw evenement

Dus jij gaat een evenement organiseren? En je zoekt een toffe spreker op het gebied van e-mailmarketing? Of een ander daaraan grenzend onderwerp? Dan kan ik je helpen.

Waarom vraag je mij?

Al sinds ik voor het eerst een computer zag ben ik gefascineerd door digital en online. Zo bouwde ik mijn eerste websites al toen ik nog in de brugklas zat. Met dik 14 jaar aan specialistische ervaring met e-mailmarketing heb ik veel kennis opgedaan en lessen geleerd.

Ik heb zowel aan de bureauzijde als aan de klantzijde gewerkt, B2C én B2B. Voor kleinere bedrijven tot aan de grote A-merken als Wehkamp en Centraal Beheer. In 2017 heb ik bovendien met Wehkamp bij de DDMA Email Awards zowel de Juryprijs als de Publieksprijs voor ‘Beste e-mailcampagne 2017’ in ontvangst mogen nemen. Genoeg voer voor heel veel interessante invalshoeken, ervaringen en anekdotes zoals je begrijpt.

Ik heb al op heel wat plekken, locaties en podia mijn verhalen mogen vertellen. Soms voor een kleine groep mensen maar ook voor grote zalen. Ik geniet elke keer weer van de interactie met de aanwezigen en de waardevolle nieuwe connecties die ik maak bij zulke gelegenheden.

In mijn verhalen kan je een aantal zaken altijd verwachten: passie en energie over het onderwerp, een scherpe blik, kritische mening, authentieke verhalen uit eigen ervaringen en vooral ook: een goed afgewogen dosis humor.

Als spreker in actie bij Deployteq Connect 2023
Foto tijdens een gastcollege aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Wat klanten zeggen:

Willeke Stam
Marketingstrateeg & mede-eigenaar
LeadLogic

“Mark heeft aan ons team van ruim dertig digital marketeers een toffe presentatie gegeven over e-mailmarketing en marketing automation. Zijn verhaal was krachtig, vol voorbeelden en hier en daar een vleugje humor.”

September 2023

Maud Tabor
Brand Manager
Uitzendbureau Timing

“Het was een erg interessante presentatie over hoe je grip kan krijgen op klanttevredenheid. Wij zullen de inzichten en de kennis van Mark zeker meenemen in ons werk. Nogmaals bedankt voor de inspiratiesessie!”

Januari 2023

Bert-Jan van Schaik
Afdelingshoofd Poli Reumatologie
Sint Maartenskliniek

“De ervaringen en kennis die Mark op een hele fijne manier weet over te brengen maakt dat de sessie als zeer boeiend en inspirerend is ervaren! Zeker een aanrader.”

April 2022

Een handgeschreven kaart namens het team van Deployteq na mijn bijdrage aan Deployteq Connect 2023.

Wat krijg je?

Ik neem jouw team, afdeling of gasten graag mee in mijn verhaal en ervaringen. Dat kan breed, of op een specifiek onderwerp. Ik richt me meestal op een interactieve presentatie van ongeveer 60-90 minuten, maar alles is bespreekbaar.

De precieze details over de duur, inhoud en het al bestaande kennisniveau van de aanwezigen stemmen we af in een gesprek. Net als de voorwaarden. Als we een match hebben maken we de overeenkomst op en kan je het verzorgen van de presentatie verder helemaal aan mij laten.

Wat kost het?

Het is lastig om hier al een prijs te noemen omdat het voor mij afhankelijk is van een boel zaken. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid voorbereiding die ik nodig heb, de scope van het verhaal dat jij zoekt, de tijdsduur waarvoor je me vraagt en of ik bijvoorbeeld ver moet reizen naar jouw evenement. Neem daarom contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden die passen bij jouw wensen.
Algemene voorwaarden zijn van toepassing (deze ontvang je ook bij de offerte).

Neem vrijblijvend contact op

Mijn agenda is best druk. Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan even contact met mij op via een van deze mogelijkheden.

Vraag meteen de mogelijkheden aan:

    Ik ga altijd zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Meer informatie vind je in mijn privacyverklaring.